Cille Deluxe
_________________________________________________________

Data : 29 år, 170cm, 60kg, ægte E-Skål

Drømmer du om luksus og om at blive forkælet af en kærlig, nærværende, brandvarm, fræk, forførende og intens drømmeelskerinde er jeg kvinden for dig. Jeg er en fantastisk gudinde og en gennemført elskerinde, som har evnen til at skabe en hyggelig og intim stund, der med sikkerhed for atmosfæren på uanede højder. Hos mig for du altid et smil og godt humør.

Jeg elsker mit erhverv og er ikke bange for at give mig hen på lagnerne, med fræk og vanedannende sex. Jeg er også kvinden der giver mig tid til at nusse og kærtegne. Men jeg kan også være den dominerende og pirre dig med fræk pirringsbondage eller lette dominans, hvor det er mig der bestemmer.

Jeg har en velplejet silkeblød krop, slank med skønne kvindelige former. Lang lys manke, sødmefyldt, smilende kønt ansigt, dejlige store ægte E-skålsbryster, som elsker at blive kælet for. Lange slanke stænger og en altid glatbarberet mis, der elsker at blive slikket. Jeg har ingen tatoveringer eller piercinger, og så er jeg ikke ryger.

Jeg tilbyder alle blide og frække former, GFE, superfransk (gummi på toppen) samt goldenshower, pirringsbondage og lettere dominans og fodfetish.

Skriv gerne til mig på cphdeluxe@hotmail.com
__________________________________________________________

Mød mig:

Check på vagtplanen hvornår du møder mig.